perjantai 30. joulukuuta 2011

run away ~

There was an angel for me
to protect me and to be that one who see
but like every story, there is the evil one
she was the darkest of my dreams
the rock, in the streams
she made believe in love
like no one ever could
she said I'm the one
and that I should...

...run away
far from here
i don't need to stay
but i need to be there

She broke my precious heart
and I wouldn't trust in my art
because it said She love me
but I'm not the one to be


i need to run away
far from here
i don't need to stay
but i need to be there

Happy new year~

Noni täällä näin viellä istun suljetulla osastolla mutta toivottavasti pääsen tänään lomalle viikonlopuksi. Äite tulee käymään illalla ja toivon että hän luottaa minuun sen verran että pääsen pois täältä. toivottavasti lääkärit ovat kilttejä ja päästävät minut pois täältä. Muussa tapauksessa joudun olla täällä vielä yhden yön. Ennusteeni ulos pääsystä kokonaan ei ole varmaan mitkään maailman parhaat..
Juttelin eräälle ihmiselle täällä ja hän sanoi että on ollut täällä kolme viikkoa ja eikä pääse vieläkään pois kahteen viikkoon ja joutuu täältä suoraan laitokseen... Joten miten helvetissä minun pitäisi kahessa viikossa pois päästä...?

tiistai 27. joulukuuta 2011

Wings Of Freedom

Pääsin tänään ensimmäistä kertaa neljään päivään nauttimaan raikkaasta ilmasta. Se oli aika vapauttava tunne kun ei tarvitse olla samojen neljän seinän sisällä. Mutta en kuitenkaan päässyt kokonaan pois osastolta. Jouduin tulemaan takaisin. Lääkäri sanoi että minun pitäisi olla täällä kaksi viikkoa. KAKSI VIIKKOA ?! MITÄ HELVETTIÄ ?! EN MINÄ PYSY JÄRJISSÄNI KAHTA VIIKKOA TÄÄLLÄ OLOA !!
Ainakin yksi asia minulla on paranemaan päin: eräs ihminen jonka luulin menettäneeni totaalisesti oman elämäni kusemisen takia, on vieläkin minun elämässäni. Uskon että hän lukee tämän tekstin. Toivottavasti tiedät miten helvetin tärkeä olet minulle ! Tiedät kyllä kenestä puhun. Olen ajatellut täällä ollessani kirjoittaa muutama uutta kappaletta. Täällä on kitara, joten pääsen vapauttamaan luovuuttakin sillä tavalla. Jos kirjoitan kappaleita, niin kirjoitan niitä kolmesta eri aiheesta:


1. Älkää pilatko suhdetta parhaaseen ystävään.
2. Huumeet
3. Perhe.


Kirjoitin runon kaikesta tästä mitä on tapahtunut ja mitä tulee tapahtumaan, olkaa hyvä.


Insaníty


For the day
You ran away
Inside, I died
Outside, I lied
The more I drink
from your sink
Im turning into another
so we could be together
You know, your mine
In here, everytime.
Ps. I love you
its the only thing, that is true.


Jami.

maanantai 26. joulukuuta 2011

Im complete.



Olen menettänyt viimeisetkin järjen rippeet täällä ollessani.
Olen nyt varoittanut hoitajia ja lääkäreitä etten tunne heitä kohtaan pelkoa vaan käyn kimppuun heti tilanteen tullessa.
Äsken olin saanut paniikki kohtaukset ja sätkinyt omassa huoneessani ja huutanut lääkärille että haluan pois täältä, sitä minä haluankin. En kestä enään hetkeäkään täällä oloa. Olo on kuin nurkkaan ajetulla hiirellä joka on aivan peloissaan siitä että metsästäjä ampuu hiirtä haulikolla päähän ja kaikki mitä hiiren pienestä päästä löytyykään lojuu viiden metrin säteellä mätävästä ruumiista. Sellainen olo minulla on nyt. Sen jälkeen kun minulle oltiin annettu rauhoittavia, niin olin jaksanut nousta ylös sängystäni ja kävelin vessaan. Katselin mielenkiinnolla josko löytäisin pesualtaaseen tulpan. Ja löysin sen.
Tämä voisi olla se keino jolla tapan itseni. Hukuttaudun. Mutta se ei ole helppoa.
Tapan itseni jos joudun olemaan täällä huomisesta päivästä yhtään enempää.
Olen saanut tarpeekseni.
Olen valmis tappamaan itseni mitä brutaalimmalla keinolla.
Ahdistus on levinnyt koko ruumiiseen.
Oloni on kuin olisin tervejärkinen ihminen jolla ei ole mitään ongelmia, mutta häntä pidetään pakko hoidossa eikä hänen sanomisiaan kuunnella vaan jos hän yrittää tehdä asiansa selväksi hänet sidotaan lepositeisiin...

sunnuntai 25. joulukuuta 2011

THE FUCK ?!?!?!!?!?!

MIKÄ VITUN HYVINVOINTI VALTIO TÄÄ MUKA ON !!!!
MULLE ON SYÖTETTY RITALIINIA EKALLA LUOKALLA JOKA ON LISTATTU HUUMEEKSI !
tässä todisteita


http://fi.wikipedia.org/wiki/Concerta

http://www.neurosoup.com/ritalinmainpage.htm


että joo suomi ON hyvinvointi valtio

Seroquel





Tämä uusi lääke jota mulle syötetään, Seroquel, sillä on kuulemma aikamoisia sivuvaikutuksia.
Tässä just kaveri kerto että siihen lääkkeeseen voin helposti väärinkäytettynä kuolla.
Ja tälläsiä sivuvaikutuksia on kanssa:


Ketiapiini voi aiheuttaa sivuvaikutuksina seuraavia oireyhtymiä, jotka voivat muistuttaa hoidettavien sairauksien oireita:


lähde: wikipedia



Insanity Drives You Insane

mulla kävi tuuri kun löysin näinkin hyvän kuvan. Tää kuva on just saman näkönen kuin tää paikka jossa oon nyt.
Siis ihan tismalleen saman näköinen. Kylmän väriset seinät, puiset isot ovet, pitkä käytävä jonka päässä on valo joka ehkä vapauttaa sut hulluudesta.
Oon nyt kaks päivää ollut suljetulla osastolla. Ilman ulkoilmaa.
Mun kädet vapisee ihan helvetin paljon.
Oon ollu pari päivää kuivilla.
Mulle on ihan sama miten nää yrittää tätä paikkaa saada kodin tuntuiseks, se ei ikinä tuu olemaan sitä.
Pari tuntia täällä ja kärsin hulluudesta.
Tuntuu kuin viimeiset järjen rippeet mitä mulla on enään jäljellä revitään lääkkeillä mun päästä irti.
Lääkkeistä puheen ollen: mulle on alotettu uus lääkitys, joku ihmeen seroquel tai joku. 50 mg iltasin. Eilen ekan kerran otin ja taju meinas lähteä. Tää kuvaa tosi hyvin sitä miten suomen hallitus lääkkii kaikki ajatukset massa murhista pois. Mulle ei jää näitten lääkkeitten jälkeen mitään omia ajatuksia. Saa nähä muistanko edes edellistä päivää, koska sekin on häilyvää.
Mulla on nyt sellanen olo et jos joku tulee puhumaan mulle niin nappaan sitä kaulasta ja kuristan sen hengiltä säälimättä. Mulla ei ole enään minkään näköistä sääliä ketään kohtaan.
Tapan kaikki ketkä mun tielle tulee.

Merry x-mas




Hyvää joulua osastolta. Taas kerran oon rappeuttanut itseni totaaliseen ääripisteeseen. En tykkää tunteilla pitkästelevästä emo paskasta joten menen suoraan asiaan. 

           ''sulla on ny b1 lähete tänne näi, se tarkottaa sitä et sut ollaa tuotu vastentahtoisesti hoitoon. eli mielisairaalaan..''


Siinä kaikki mitä muistan toissapäivästä. Olin taas kerran mennyt kännipäissäni faijan luo. Faija oli tullut hakemaan minut malmilta perjantaina. Olin aivan fucked up sekasin. Olin pitänyt kahden päivän ryyppyputken viinalla, viinillä, bissellä ja jopa alennuin siideriin, onneksi olin osannut pitää käteni irti ekstaasista. Faijalle oltiin kerrottu Turvatalolta että olin edeltävänä päivänä kännipäissäni avautunut kertomaan että käytän huumeita, ja että olen ajatellut massamurhaa. Faija haisti että haisen viinalle. Väitin kivenkovaan vastaan. Hän ei silti uskonut. Kävimme kotona hakemassa tavaroita koska minun piti mennä faijalle jouluksi, mutta siinähän se joulu menikin. Sitten faija soitti turvatalolle ja sieltä käskivät viedä minut sinne. Kun minut vietiin sinne, olin saanut totaalisen hermoromahduksen. Olin pilannut ainoan kaverini elämän. Olin ahne paska kun pyysin häneltä aina lainaan rahaa. Itkin turvatalolla silmät päästä ja sanoin että tapan itteni sinne. Sieltä sanottiin että he eivät voineet pitää minua siellä koska he tarvitsevat sen tiedon että pysyn hengissä. Sieltä minut oltiin viety lasten klinikalle psykiatrille. Hän oli taas sitten todennut etten ole mieleltäni terve. Sain B1 lähetteen Auroraan. Vietin siellä sitten seuraavan yön. 


Seuraavana aamuna minut tuotiin tänne missä nyt olen. Töölön suljetulla osastolla. Olen täällä olon aikana saanut yhden ystävän. Toivon että kaverisuhteemme eheytyy ja olisimme hyviäkin ystäviä... sellaista tosiaan tarvitsisin.


Vietin siis joulun suljetulla osastolla. Tänään sunnuntaina vanhempani kävivät moikkaamassa minua.


Minulta on mennyt ajantaju kokonaan. En luota omaan muistiini siitä, mikä päivä on. Ja unohdan jatkuvasti paljon kello on. Minua ei kuulemma saa päästää ulos täältä. Koska olen tiistaihin asti tarkkailussa. Toivottakaa onnea että selviydyn täältä selväpäisenä ennenkuin tapan koko henkilökunnan...