lauantai 7. huhtikuuta 2012

Where the rainbow ends part 1

johdanto.

ihmisillä on monia erilaisia mielipiteitä taivaasta ja helvetistä. minun taivas on helvetti ja helvettini on taivas. se on ihan tasan yhtä hämmentävää kuin miltä se kuullostaa. tällä novellilla yritän kuvailla näitä kahta asiaa minulle läheisillä tavoilla. en sano että tämä tarina perustuisi tosielämääni mutta se liittyy siihen. kaikki mitä luet ei ole totta. nauttikaa.


Kappale 1

Olipa kerran.


        Kylmänä syksynä Lontoon slummi kaduilla satoi vettä kaatamalla kodittomien niskaan. Sää oli ankara, mutta kaikki olivat kokeneet kovia toisen maailman sodan jälkeen. Köyhyys oli iskenyt jokaiseen talouteen. Käsittämätön määrä ihmisiä sairasti kulkutauteja tällä slummikadulla. Näihin ihmisiin kuului myös Hudsonit. Hudsoneiden perhe ei ollut kovin suuri. Adam oli isä, Jake oli poika ja hänen edesmenneen äidin nimensä oli Rose. Rose oli kuollut Jakea synnyttäessään. Adam oli suutari, mutta hänellä oli pakkomielle sateenkaariin ja tähtiin. Adamin tummat silmät olivat aina kosteat kyyneleistä vaikka kuinka hän yritti peittää tunteitaan poikansa suojelemiseksi vaikka poika tiesi isänsä itstuhoisuudesta. Adam oli 32 vuotta kun Jake oli 6. Jake oli niin pieni eikä tajunnut että oli menettänyt paljon rakkaita. Hän rukoili öisin mutta ei koskaan saanut vastausta. Hän voi vain toivoa että Jumala vastaa taivaasta. Se on todella epätodennäköistä.
         Jake rientää rappuset ylös vanhassa talossaan etsien isäänsä. Jake meni katsomaan Adamin työhuoneesta ja siellä hän istui. ''Jake tule katsomaan, siellä on sateenkaari'' Adam sanoo.''Tiedätkö mitä? Sateenkaaren päässä on aina aarre. Jos koskaan löydät sen niin sitten olet maailman onnekkain ihminen!'' Adam kertoi. Jake vastaa: ''Onko siellä paljon rahaa?''. ''Sen saat itse päättää kun olet tarpeeksi vanha'' Adam sanoi.


Kuukausi aikaisemmin,


Adamilla on todettu aivokasvain. Lääkäri ennusti että hän kuolee päivien sisään. Jake joutuu kadulle. Yksin vaaralliseen Lontooseen. Adamin verestävistä silmistä ja kalpeasta ihosta huomaa että hän on todella huonossa kunnossa. On vain ajan kysymys koska hän kuolee. ''Jake, tule tähän niin voin kertoa sinulle yhden asian.'' Adam sanoi. Jake kävelee hänen viereen ja Adam pyytää kyykistymään niin että hän voi kuiskata sen asian. ''Minä lupaan.'' Jake sanoi....


Jatkuu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti