keskiviikko 4. syyskuuta 2013

This world belongs to me

                        Taas tämä normi näky aina kun kirjoitan blogiin. Tyhjä sivu ja tyhjä mieli. Aina pitäisi muistella tapahtuneita eikä muutenkaan jaksaisi välttämättä keskittyä. Turha edes ajatella kirjoittaa jos ei ole inspiraatiota. Nyt kuitenkin yritän tässä pitkitellä kaikella turhalla löpinällä ettei tekstistä tule mitään kolmen lauseen selitystä.







kuva lauantaista.


                        Tosiaan siis Pepperi tuli lauantaina käymään ja pelastamaan ahdistukselta. 
Nähtiin siinä aluks Teemua ja Suskia kunnes sitten tuli lupa ylemmältä taholta ja päätettiin lähteä käymään meillä! Katottiin Breaking Bad:ia ja löhöiltiin pitkään. Aika taas meni aivan liian nopeasti ja kohta olikin jo kiire lähteä stadiin. Oli jotenkin taas tosi terapeuttista niinkuin aina nähdä Peppiä. Nää on nää kaukosuhteen ongelmat mutta minkäs teet kun joudut valita että antaako välimatkan häiritä. Itse olen jo jotakuinkin päässyt sinuihin ajatuksen kanssa etten joka päivä voi olla Peppiä näkemässä joten ei se mua niin häiritse että ollaan kaukosuhteessa.

                        Nyt on pakko sanoa muutama asiaa kaukosuhteista! Koska liian usein yleistetään ettei ne toimi ja on liian aikaa ja vaivaa vaativia. Kyllä siis kaukosuhde välillä häiritsee jos on ollut huono päivä ja tahtoisi vain toisen kanssa löhöömään mutta toinen on 150 km päässä niin kyllä se vähän rasittaa. Toisaalta yhteinen aika saa _paljon_ enemmän arvoa! Ja vaikka Pepillä ja mulla on se jokseenkin pitkä välimatka niin silti musta tuntuu että Peppi on lähempänä muo kun kukaan muu. Joten tästä pääsen ainakin itse siihen loppu tulokseen että ymmärrän että kaukosuhde ei ole kaikille, mutta juuri nyt mua ei häiritse juuri ollenkaan se että olen kaukosuhteessa koska hei, eikö se ole aina sillä tavalla että jos löytää sellasen ihmisen keheen rakastuu, niin sitä tekis sen eteen mitä vain?

                        Mitäs tässä sitten muuta. Lähinnä tää viikko ollu pelailua ja Breaking Badin katsomista. Koko tän viikon ollu vähän kokoajan haikee fiilis mutta kuten aina hengissä ollaan selvitty ilman suurempia paskamyrskyjä! En ole jaksanut pyöriä enään niin paljoa stadissa kun sosiaalinen elämä on vaan siirtyny kokonaan kehä kolmosen ulkopuolelle. Muutenkin välillä häiritsee koko stadin pelleily.

                       Mutta tässä taisi olla tältä kertaa kaikki. Kiitos taas lukemisesta ja seuraavaan kertaan :)
-Ameeba

2 kommenttia:

  1. Kyllä kaukosuhteet toimii jos vaan osapuolet luottavat toisiinsa tarpeeksi. Mun ja nykyisen avopuolison välimatka oli yli 160km kunnes muutettiin yhteen. Välillä jopa ajattelen että kaukosuhde toimi meillä paremmin kuin että oltaisiin heti alkuajoista nähty esim. päivittäin. Onnea teille <3

    - Oona

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on vaan täysin omasta tahdonvoimasta kiinni!

      Poista