maanantai 26. elokuuta 2013

Ja se sai mun levikset repeemään.


Hei kaikille syys flunssaa poteville sieluntovereilleni (ja ihan terveillekkin ihmisille!)


                     Kuukauden odotetuin viikonloppu on nyt takana ja kaikkine turhine draamoineen, viikonloppu oli onnistunut! Elikkä siis Project X Forssa editioni. Perjantai oli silti paras päivä koko viikonlopusta. Kun lähdin koulusta tajusin että taas viikon erillään olemisen jälkeen pääsisin Pepin luokse. Juoksin nopiaa kotiin hakemaan kamoja ja lähdin niin nopeasti kuin mahdollista (onneksi juoksin, muuten olisin missannut dösän)!

                     Dösä matka tuntui menevän hitaasti vaikka se sitten loppujen lopuksi menikin nopeasti, oli vain tekemisen puutetta ja jännitti! Hihi.

(Siirappi varoitus)

 Sitten hyppäsinkin jo bussista ja näen Pepin kävelevän mua kohti ja se on aina yhtä ihana näky! Halattiin keskellä autotietä ja rutistettiin toisiamme. Vaikka fyysisesti olinkin jo siinä niin mieli tuli vasta perässä ja meni hetki tajuta että pidän Peppiä kädestä :)


                     Okei hävettää mutta en juuri muista perjantai päivästä juuri mitään mutta muistan illan hyvin! Mentiin Pepin takkahuoneeseen, pistettiin patja valmiiksi ja ruvettiin kattomaan neloselta tulevaa Scream 4 (ironia) ja halailtiin ja ihnuiltiin (onko se sana?)


LAUANTAIIIIIIIII WHUUUUUU!


                       Herättiin taas Pepin kanssa vierekkäin ja se oli parasta. Lauantaita oli odotettu. Iidan pibbalot. Sekin päivä vaan jotenkin niinku meni joidenki asioiden hoitamisessa (?). Ilta tulikin kuitenkin aika nopeasti ja ruvettiin valumaan Iidalle. Muistikuvat jää muutamaan kuvaan ja pariin hassuun fläsäriin.


Tässä on järkevimmät kuvat lauantaista! Iidalla on ryhmä kuva kaikista ja se on laiska eikä jaksanu vielä laittaa sitä mihinkään joten pahoittelen kuvien puutteesta :P


Sunnuntai


                           Suu kuin taksin lattia. Oksetti. Levikset repes viime yönä ja pää kipeenä. Siitäkin sitten aamupalalla päästiin eroon ja oli kiva kuitenkin syödä siinä leipää Pepin vieressä! 

                           Sunnuntai meni suurinpirtein kokonaan kadonneiden kamojen ettimisessä (kaikki löyty onneksi!) ja loput ajat käytin hyväksi laatuajalla pepperin kanssa! :)
                              
                           Dösä kuitenkin loppujen lopuksi kutsui ja oli pakko lähteä. Sain dösä seuraa ja vertaustukea ikävään.





                            Tämän päivän olen viettänyt kotona mahdollisen angiinan takia (huomenna pitäisi käydä nielunviljelyssä), ja epämääräisten leffojen kattomisessa.







Kiitän taas lukemisesta ja luethan seuraavankin tekstin?

-Ameeba


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti