maanantai 25. marraskuuta 2013

The face I see, every time I try to sleep. Staring at me crying.

Ihan ensimmäiseksi kuunnelkaa tämä biisi ja keskittykää sanoihin.

I'm a prisoner of regret 

                Kun jotain kusee niin huolella ettet ite ees tajua sitä miten pahasti oot kussu jonkun asian, niin sittenkun viimeinkin tajuat että oot tehny paskasti niin herranjumala se saatanan fiilis. Et voi enää tehä asialle vittu enään yhtään mitään ja jumalautasaatanavittuhelvetti.


Feelatkaa.
             No mitäs mulle muuta? Tänään alko tetti ja aika jees kun työ on sitä että pussitat yksitellen jotain perhanan piuhoja joku neljä tuntia ja tunnin leimaat tarroja ja tunnin ruokis. Niinjoo ja kahvi tauot on vapaita ja kahvikoneista saa ilmasta Lattea (winning). Muutenkin siellä on mukavia ihmisiä ja saa sluibata.
             
             Viime viikko meni vaan ollessa kun ei mikään oikeen inspannu ja tylsäilin himassa tekemättä mitään. Torstaina failasin ja niin myös perjantai aamuna.
             Perjantaina lähin forssaan taasen ja ilta meni kirjaimellisesti vaan maatessa joka oli loppujenlopuks ihan kivaa ottaa vähän chilliä, mutta ite olin taas ihmisperse. Lauantaina oli Oonan synttäri bailut ja se menikin aika legendaarisesti. Toivottavasti ihmiset ei tapa mua siitä hyvästä että heitän pari kuvaa :'D 
Meemelin bailu kuva

Japen hieno kaljakannu

Siinäpä se synttärisankari ja kännimeeba.

Tää oli niin hieno bromance et oli pakko laittaa :'D


                Itse bileet oli totaalisen legendaariset! Kalja meni ja seura oli hyvää ja kaikki stressikin kaikkosi siinä :) Juteltii, tanssittii, juotii, paritettiin jappea ja pidettiin hauskaa! Oli tosi kiva huomata et eemeli ja jappe löys seuraa sieltä ku vähän kuumotti että ne lonettas jossai nurkassa :'D


                Sunnuntai oli silti viikonlopun paras päivä. Löhöilyä, siirappia ja derppausta. Best time of my life. Oli ihana huomata jotain asioita jotka oli sillä hetkellä vähän epävarmoja. Muutenkin sunnuntai vaan kruunasi kivan viikonlopun :)
Oli nyt tämäkin pakko laittaa tänne. Tässä näette meiän parisuhteen yhessä kuvassa.


             Nytten tämän hetken fiiliksiä on vähä väsyny ton tetin takia ja huone ihan täynnä paskaa koska kaappi lähti vaihtoon ja nyt tapellu ton uuen kaapin kanssa. Vaatteet ja tavarat levällää ja hermot menee. Muuten odotan tulevaa suht innolla. Haluun muuttuu ihmisenä. Haluun olla parempi jossain asioissa ja tehdä oikein. Ja niin aionkin nyt tehä.
             Ehkä tässä nyt oli tarpeeksi informaatiota tälle kerralle. Jatkan tappelua kaapin kanssa ja yritän keksiä jotain muutakin järkevää tekemistä. 



(Psst, käykää follaamassa tumblrissa jonka linkki on tossa sivussa ja follatkaa myös IG:ssä meeba666)


Kiitos ja kuitti
-Ameeba

sunnuntai 10. marraskuuta 2013

So now is gold..?

“According to Greek mythology, humans were originally created with four arms, four legs, and a head with two faces. Fearing their power, Zeus split them into two separate beings condemning them to spend their lives in search for their other halves.”
~Plato’s The Symposium



             Törmäsin tälläseen tekstiin tumblrissa. Oli vain pakko pistää se tähän näin. En tiiä edes miksi. Kai tän tekstin näinkin voi aloittaa. Oli vain tosi ihana ajatus.




               Mitäs mulle kuuluu? Ihan hyvää itseasiassa! Jotenkin voinu unohtaa kaiken paskan taakan ja elää päivä kerrallaan. Päivä päivältä tapa elää ei oo ollu mikään sellanen mitä oon eläny. Kokoajan on pitäny stressaa jostakin turhasta paskasta tulevaisuudessa. Nyt kuitenkin ihan hyvillä mielin tulevaan! Huomenna alkaa koulussa uus jakso ja pääsee taas panostamaan kun viime jaksossa tuli poissaoloja vähän liikaa. Kahen viikon päästä mulla ja eemelillä on dj keikka lauantaina ja sitä ootellessa oon nyt viime viikon harjoitellukkin aika paljon! Ihan järkevää ajanvietettä.


                Ahh mikä väsymys juuri nyt, sen takia tekstikin on vähän tönkkö mutta ei vaan inspaa kirjottaa mitään sen suurempia höpinöitä :)


                Päivä päivältä mulla menee paremmin ja paremmin. En jaksa stressata enää :)



               Viikonloppu meni sinä että peppi tuli käymään taas meillä ja ihanasti sekin aika meni niinku aina :) ! Jumitettiin meillä, nähtiin kavereita, luettiin tarottia (joista täytyy sanoa sen verran että ne osu kyllä niin oikeeseen että pitää useemminkin lukea niitä!), ja muutenkin höpöiltiin vaan :)


              Tänä aamuna peppi lähti ja nyt on päivä menny stadissa hillumiseen ja Japen kanssa hengailuun. Odotan nyt innolla sitä mun keikkaa että pääsee pitään hauskaa oikein kunnolla!
               
               Osaan myös unelmoida taas! Sellaset pienet itsestään selvyydet tuppaa unohtumaan arjessa ja sen takia ihmiset onkin vaan muurahaisia yhteiskunnassa. Pitää osata hymyillä!

              Nyt kuitenkin meen tästä lukemaan tarottia ittelleni ja röhnöttämään ja muutenkin nauttimaan elämästä!

Tässä teille kuva ettei tämä ole niin tylsä teksti :)
ps huomatkaa mun hiukset jotka näkyy eikä oo pipoa päässä




Ensi kertaan -Ameeba