keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Everybody everybody everybody fucks

Herranjumala kuumotus lvl over 9000 kun pitäs kirjotella niinku syyslomasta lähtien

Aika paljon ja samalla tosi vähän on tapahtunu mitään.


                  Syysloma meni mukavasti pepin kanssa koko viikko. Tehtiin kaikkee kivaa ja poliisejakin käytiin morjestaa (NONIIN SARELL). Käytiin bänditreeneissä ja peppi sai maistaa bändärin elämää! käytiin torstaina myös veneilemässä jonka jälkeen kaupan kautta himaan lahnaamaan. Perjantai aamuna peppi lähtikin jo aika aikasin koska vanhemmat käski. Ikävä iski heti kun katoin ikkunasta ku käveli pois.


                   Sen jälkenen viiikko vaan meni röhnöttäessä ja lähinnä minkään tekemättömyydessä ja sekalaisissa fiiliksissä. Ikävää oli ja vähän masensi.


                    Viime perjantaina lähin taas käymään forssassa. Käytiin illalla ottamassa kuvia ja käytiin juhoa ja muita moikkaamassa.


Siinä taas pari pippelillä lätkittyä kuvaa perjantaista

                       Lauantai meni vaan löhötessä. Illalla käytiin kaupassa ja ostettiin poppareita ku mää kinusin niitä. Sitten mentiin takas himaan ja tehtiin Cookeseja :) 

Hyviähän niistä tuli :)

                     Sunnuntaina taas lähtö kutsu ja himaaann asdfasdf.
Siitä lähtien menny mulla itellään vähän ailahtelevasti. Fiilikset on vaihellu helvetin hyvästä vitun huonoon ja silleesti. Vähän hämmentyny olo kaikesta ja silleesti. Eikai siitä sitten enempää.


                     Nyt taas keksin jotain hyvää tekemistä ja meen tekee sitä joten hei hei ja jättäkää kommenttia jookosta kookosta :) 

-Ameeba

keskiviikko 9. lokakuuta 2013

aiheena aihe nimeltä nimetön

Tylsä teini angstinen teksti tulossa. Ihan vaan varotuksena.

Koulussa taas oleskellaan. En kyllä yhtään jaksais olla viimestä tuntia. Äikkää. Oon taas ruvennu lintsaileen koulusta sillon tällön ja kaduttaa jo nyt kun taas olen siinä kierteessä mukana. Nytkin tekis vaan mieli lähtee kävelee täältä mutta yritän nyt olla viimesen tunnin.

Jotenki ollu yllättävän raskas alkuviikko. Ihmeen paljon ahistusta ja stressiä. Kaikkea pitää sopia ja aikataulut menee päällekkäin kaiken kanssa vaikka en jaksaisi tehdä yhtään mitään.

Pari paniikki kohtausta on tullu tosi pitkästä aikaa. En jaksais ees valittaa kun tiiän että kaikki on hyvin, mutta saatanan aivot flippaa volttia ja heittää hienoja tunteita kuten: ahdistus, ikävä, viha, masennus. En nyt sano että hei kaikki huomatkaa olen masentunut yhy yhy. Nää on vaan päällimmäisiä fiiliksiä ja mä itsekkin tiedostan sen. Välillä ei vaan tiiä mitä pitäisi tehä itsensä kanssa.

sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Oi, oi, tunnetko samoin?

Wazzap mah niggas


                  Olo väsyny ja ryytyny. Kiva viikko ja viikonloppu takana. Kaikkee positiivista on tapahtunu ja odotan kahta seuraavaa viikkoa innolla! On bändi treeniä, projekteja, kuvauksia, bailuttamista ja kuukautispäivä tulossa



                   Jappe lähti pari tuntia sitten. Treenattii parii riffii tiistain treenejä varten. Ihan vitun hyvä fiilis taas kun pääsee soittelee porukassa! Inspiraatiota Mushroomheadista. Toivottavasti tiistain saadaa jotai aikaseks!

                   Viime viikko meni loistavasti! Ei paskoja fiiliksiä tai mitään turhaa draamaa! Etäisellä tavalla läheinen. Viikko kulminoitui perjantaihin kun taas forssa kutsui ja kaikkea ihanaa tapahtui ♥


Olen ihmisperse ja pöllin nää kuvat Pepin blogista.
Suskille propsit kuvista ja puskassa kökkimisestä :)

            Perjantaina kuvailtiin tosiaan Pepin ja Suskin kanssa. Siitä kun päästiin niin mentiin Pepille takaisin.
Ainiin joo! Musta tuntuu et Pepin faija alkaa hyväksymään miut! Se kommunikoi ekaa kertaa jotenkin enemmän kun muutamalla sanalla! Sain siltä myös picknik paidan! hohooohohoho!


Tässä taas kaikki tältä kertaa :) 
heittäkää/jättäkää/lyökää/lätkikää kommendeerusta!


-Ameeba